Beste leden en geïnteresseerden,

Het is een tijdje rustig geweest rondom de amusementscommissie van SV Mozaik. Dit betekent uiteraard niet dat wij stil hebben gezeten. Na druk organiseren van ons volgende activiteit, zijn wij nu zover, en is het hoog tijd om de stilte te verbreken. Dat gaan wij dan ook doen. In stijl, en GROOTS. Wat zou SV Mozaik namelijk voorstellen, zonder een BIG PARTY OF THE YEAR?! Met als belangrijkste elementen de Rotterdamse haven en een PARTYBOOT. Het is allemaal geregeld en ligt voor jullie klaar om samen met ons ervan te gaan genieten! Beste allen: S.V. Mozaik PRESENTEERT: ‘Akdeniz Aksamlari – Part II: Akustik’ op Boot 10 in onze eigen Rotterdamse haven op woensdag 18 juni a.s.!
Uiteraard hebben wij ook een veelbelovend programma vastgesteld. Met alle aanwezigen zullen we er gezamenlijk een mooie avond van maken, die niet snel zal en kan worden vergeten! Kürşat Zengin, onder meer bekend van Beyaz show, is een bekende artiest met zijn zang- en gitaartalenten en zal samen met zijn klarinet speler verantwoordelijk zijn voor de muzikale entertainment van de avond! Samen zullen we genieten van Turks muziek en de fantastische uitzicht op Rotterdam vanaf de Maas. Ook zullen we tijdens de rit op het dek kunnen genieten van het heerlijke weer. Gedurende de hele avond zullen hapjes van het huis beschikbaar worden gesteld. Ook zijn nog eens twee drankjes p.p. in de prijs inbegrepen. Kortom een veelbelovende avond, DAT DUIDELIJK NIET IS TE MISSEN!
Wij zien jullie dan ook graag terug op woensdag 18 juni a.s.! Dus allen snel aanmelden via activiteit@sv-mozaik.nl! Tot ziens op de boot!

Met vriendelijke groeten,

S.V. Mozaik

– De kosten voor deze avond bedragen:
o Voorverkoop (vvk): leden 10 euro en niet-leden 15 euro. Betaling geschiedt d.m.v overmaking op rekeningnummer: 1253.83.142 t.n.v studentenvereniging mozaik, onder vermelding van naam en ‘akdeniz aksamlari’. Bij overmaking ganrandeer je je plaats.
o Aan deur (indien nog beschikbaar): 18 euro. Betaling geschiedt contant bij de ingang van de boot. Gelieve gepast te betalen.
o Wil je graag lid worden? Dan kun je je nu gratis aanmelden! Vul het online inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten: http://www.sv-mozaik.nl/lid-worden/lidmaatschapsformulier
o Te allen tijde (dus ook indien gebruik wordt gemaakt van vvk-regeling) dient men voor aanmelding vooralsnog te mailen naar activiteit@sv-mozaik.nl. Wij verzoeken jullie vriendelijk het eventueel gebruik van de vvk-regeling in de mail te vermelden. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen als eersten een bevestiging van ons ontvangen
– De opstaplocatie: Plantagelaan 1, 3063 NG Rotterdam
De opstaplocatie, het adres van de pier, bevindt zich bij de Esch (vlakbij de EUR campus). Met het openbaar vervoer is De Esch gemakkelijk te bereiken met tramlijn 24 vanuit Rotterdam Centraal. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor degenen die met de auto willen reizen.
– Aanvang tussen 18:30 – 19:30 uur. Na 19:30 uur zullen wij tot rond 22:00 uur, met eventuele uitloop tot 22:30 uur, varen in de Rotterdamse haven. Hierbij is het van belang om op tijd bij de boot aanwezig te zijn, na 19:30 uur zullen wij niet meer wachten!
– De eerste twee drankjes zijn in de prijs inbegrepen. De overige drankjes zijn tegen betaling. Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan.
– Aanmelding via activiteit@sv-mozaik.nl. Ten aanzien van meerdere aanmeldingen per één mail: altijd alle namen opgeven!
– Hopelijk hebben wij jullie hierbij voldoende geïnformeerd. Voor vragen en/of opmerkingen kan er altijd worden gemaild naar activiteit@sv-mozaik.nl! Graag tot ziens op woensdag 18 juni a.s.!