Beste leden en geïnteresseerden,

Na een aantal informatieve conferenties en lezingen is het weer tijd voor een amusement activiteit. S.V. Mozaik presenteert derhalve vol trots Biz bize Sira Gecesi op donderdag 26 december a.s.!
In samenwerking met Restaurant Ottoman Sarnic willen wij jullie allen hierbij van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze onvergetelijke avond. Samen zullen we genieten van traditionele Oosters Turks live muziek en lekkernijen uit de Ottomaanse keuken. En dat niet alleen: de lekkernijen zullen verrijkt worden met verse Çiğköfte, welke door onze master ter plekke bereid zal worden! Dus meld je nu aan, en we zullen kerst ‘vieren’ op de Turkse manier.

In de prijs is inbegrepen: 7 soorten meze’s, Çiğköfte, 2 drankjes, een traditionele Oosters live muziek en erg veel plezier!

Wij hopen jullie allemaal terug te zien op 26 december! Waar: Restaurant Ottoman Sarnic. Adres: Vijf Werelddelen 105, 3071 PS Rotterdam. Aanvang: 18:30 uur.

– De kosten voor deze avond bedragen:

o Voorverkoop (vvk): leden 13 euro en niet-leden 15 euro. Betaling geschiedt d.m.v overmaking op rekeningnummer: 1253.83.142 t.n.v studentenvereniging mozaik, onder vermelding van naam en ‘Biz bize Sira Gecesi’. Bij overmaking garandeer je je plaats. Dit kan tot 24 voor het event daarna is dit niet meer mogelijk!

o Aan deur (indien nog beschikbaar): 18 euro. Betaling geschiedt contant bij de ingang van de Restaurant Sarnic. Gelieve gepast te betalen.

o Wil je graag lid worden? Dat kan voor 20 euro voor een jaar. Vul het online inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten: http://www.sv-mozaik.nl/lid-worden/lidmaatschapsformulier

o Ten allen tijde (dus ook indien gebruik wordt gemaakt van vvk-regeling) dient men voor aanmelding vooralsnog te mailen naar activiteit@sv-mozaik.nl. Wij verzoeken jullie vriendelijk het eventueel gebruik van de vvk-regeling in de mail te vermelden.

Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen als eersten een bevestiging van ons ontvangen.
Onze plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!
Met vriendelijke groet,

S.V. Mozaik Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA, Rotterdam