Beste leden en geïnteresseerden,

De stedentrip staat voor de deur! Na een succesvolle dagtrip in de winter van 2012, gaan we ook dit jaar genieten van een dagje Parijs! De lichtstad, de stad van de mode, de stad der liefde en de stad voor sightseeing. Je vindt er de Eiffeltoren, de Notre Dame, de Arc de Triomphe, het Louvre met de Mona Lisa en nog veel meer bezienswaardigheden. Daarnaast is Parijs een ideale stad om te shoppen. Naast de grote warenhuizen, zoals Le Printemps en Galeries Lafayette, vind je er ook vele vintagezaken. Wil jij de pracht en praal van Parijs meemaken in de lente? Meld je dan snel aan voor onze dagtrip Parijs!

We zullen op 28 februari per bus vertrekken vanaf Rotterdam Centraal.

Heenreis:
-Vertrektijd: 04.00/ Verzamelen: 03.30
-Aankomsttijd: +/- 10.00

-Vertrektijd: 20.00/ Verzamelen: 19.30
-Aankomsttijd: +/- 02.00

-De kosten voor deze dag bedragen:
Voorverkoop (vvk): leden 35 euro, niet leden 49 euro. Betaling geschiedt d.m.v overmaking op rekeningnummer: 1253.83.142 t.n.v studentenvereniging mozaik, onder vermelding van naam en ‘Dagtrip Parijs’. Bij overmaking garandeer je je plaats.

-Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 21 februari.

-Ten allen tijde dient men voor aanmelding te mailen naar reis@sv-mozaik.nl. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen als eersten een bevestiging van ons ontvangen.

-Word nu lid voor €10,- en geniet van onze ledenkortingen!

Ben jij ook klaar voor een dagje Parijs? Meld je dan snel aan!

Met vriendelijke groet,

S.V. Mozaik