1479404_553616434731088_2097427142_nZou jij graag de kans willen krijgen om in gesprek te gaan met politici? Wil je met de Tweede Kamerleden debatteren over ‘het Turken- of Marokkanenprobleem’? Of heb je de Haagse politici iets te vertellen over jeugdwerkloosheid? Kom dan naar het jongerendebat met Tweede Kamerleden!
Op 2 december organiseert Platform INS in samenwerking met ProDemos een jongerendebat met de Tweede Kamerleden. Praat mee over onderwerpen zoals jeugdwerkloosheid, jeugdcriminaliteit, onder…wijs en dubbele nationaliteit. Kom naar het debat en laat jouw stem horen aan de Kamerleden! Want zij zijn benieuwd naar jouw mening!

De volgende Kamerleden nemen deel aan het debat:
Paulus Jansen (SP)
Linda Voortman (GL)
Steven van Weyenberg (D66)
Gert-Jan Segers (CU)

Dit debat wordt georganiseerd in het kader van het project “Politieke betrokkenheid”. Doel van het project is het bevorderen van politieke betrokkenheid onder jongeren met een bi-culturele achtergrond. De eerste twee activiteiten van Politieke betrokkenheid zijn al achter de rug. De jongeren bezochten op 12 september de Tweede Kamer. Hier mochten zij genieten van een uitgebreide rondleiding en hebben zij gesprekken gevoerd met de Kamervoorzitter en Kamerlid Tunahan Kuzu (PvdA). Daarnaast heeft Tweede Kamerlid Pieter Heerma (CDA) op 4 november een workshop verzorgd voor jongeren over politiek.

Interesse of voor vragen? Meld je dan nu aan via:
s.evsen@platformins.nl

LET OP: INLOOP VANAF 18.30 UUR, HET DEBAT BEGINT OM 19.00 UUR!