Beste leden en geïnteresseerden,

Het is weer tijd voor een informatieve activiteit.

Daarom organiseert S.V. Mozaik op 16 januari 2014 een lezing op de Erasmus Universiteit met onze gastspreker uit Istanbul: de heer Selahattin Yaylamaz.

Het onderwerp van deze avond staat in het teken van de relatie van mensen met elkaar en de frequenties die hier invloed op hebben. Want wat voor frequenties zijn er? Wat voor invloed hebben deze frequenties in onze zakelijke- en liefdesrelaties? En kunnen we ons plaatsen in een ander frequentie, zoals Obama dat heeft gedaan in Egypte toen hij zijn speech begon met ‘Essalamu Aleykoem’, waardoor de Egyptische parlementariërs, die zich klaarmaakten voor een protest, muisstil hebben geluisterd?

Onze gastspreker Selahattin Yaylamaz zal ons een lezing geven over zijn boek welke gaat over verschillende soorten relaties en hoe deze worden beïnvloed door wat hij omschrijft als de Eş Frekans Yasasi.

Klinkt dit allemaal te ingewikkeld dan zal de omschrijving van het boek waar de heer Yaylamaz het over zal hebben je vast een beter beeld geven:

Yasadigimiz evrende her sey sadece enerjiden ibarettir. Benzer enerjiler birbirilerine cekerler. Zihnimizdenki kirmizi bir arabaya sahip olma dusuncesi, oznel enerjidir. Sahip oldugumuz kirmizi araba da nesnel enerjidir.

Es Frekans Yasasi; oznel enerji frekansindan nesnel enerji frekansinda giden yoldan ibarettir.

Bir sevda ariyorsun yillarca, buluyorsun, yuregine sokuyorsun ama yuregine acitarak cikip gidiyor en sonunda. Cok seviyorken, var olan Dugusal Es Frekansiniz parazit frekanslarin etkisi altinda yok olup gidiyor.

ABD Baskani Obama. Istanbul’u ziyareti sirasinda bir salonda konusma yaparken, ezan okunmaya baslamistir. Ezan sesi saygi davranisiyla Turk halkiyla es frekansa gecmistir. Yine bir misir gezisinde parlamentoda konusma yapacakti. Gunler oncesinden istihbarat gelmisti. Misirli milletvekilleri protestoya hazirlaniyordu. Kursuye cikti ve Misirli parlamenterlere duygusal es frekansa gececek oyle bir soz soyledi ki, herkes susup O’nu dinledi: ”Esselamu Aleykum!”

Klinkt dit allemaal nog steeds veel te ingewikkeld? Dan ben je van harte welkom om deze lezing bij te wonen om verhelderd te worden over de invloeden van frequenties waarin de mens verkeerd.

Flyer-Kies-jij-je-partner-of-zit-er-meer-achter1Programma:
Zaal LB-097
Inloop 18:30
Duur 19:00-21:00

o Te allen tijde dient men voor aanmelding vooralsnog te mailen naar activiteit@sv-mozaik.nl
Onze plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!
o Wil je graag lid worden? Dat kan voor 20 euro voor een jaar. Vul het online
inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten:
Met vriendelijke groet,
S.V. Mozaik