Beste leden en geïnteresseerden,Het is weer tijd voor een studiereis! S.V. Mozaik organiseert een reis naar de stad met een rijke geschiedenis, waar veel te beleven valt. Istanbul, in 1453 veroverd door Fatih Sultan Mehmet. Dé stad met indrukwekkende paleizen als Topkapı en Dolma bahçe, met enorme moskeeën als Sultan Ahmet en een heerlijk uitzicht op de Bosporus. Laten we winkelen in Bakırköy, ontbijten in Ortaköy, uitgaan in Taksim en genieten van een kopje thee in Pierre Lotti. Of misschien wel een ochtendgebed in Eyyüp of een avondje doorbrengen in Çamlıca?En dat is niet alles, want we zullen ook een dag naar de geweldige stad Çanakkale gaan. De stad waar Turkse soldaten in 1915 hebben gevochten om de kalifaat en vlag te redden. Een stad vol geschiedenis en emotie.

Een gids zal ons tijdens onze reis vergezellen met zijn verhalen, zodat we de oorlog in gedachten kunnen herbeleven.

Klinkt dat niet als muziek in de oren? Maar heb je een studie die je af moet maken?

S.V. Mozaik heeft gedacht aan een ieder. Onze studiereis is gepland in het paasweekend, waardoor niemand een belangrijke studiedag hoeft te missen. We zullen vertrekken op de avond van donderdag 17 april. De terugreis is op dinsdag 22 april.

Ga mee met S.V. Mozaik en maak een onvergetelijke week mee!

Meld je snel aan via reis@sv-mozaik.nl want vol=vol

– De kosten voor deze reis bedragen:
o Leden 365 euro en niet-leden 385 euro. Betaling geschiedt d.m.v overmaking op rekeningnummer: 1253.83.142 t.n.v studentenvereniging mozaik, onder vermelding van naam en ‘Studiereis Istanbul’. ALLEEN BIJ OVERMAKING GARANDEER JE JE PLAATS!

o Wil je graag lid worden? Dat kan nu voor 10 euro voor het komend halfjaar. Vul het online inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten: http://www.sv-mozaik.nl/lid-worden/lidmaatschapsformulier

o Te allen tijde dient men voor aanmelding vooralsnog te mailen naar reis@sv-mozaik.nl. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen als eersten een bevestiging van ons ontvangen

o Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 7 maart 2014

o We zullen op donderdag 17 april om 19.30 verzamelen op Schiphol Airport. Op 18 april ben je verplicht deel te nemen aan een reisje door Çanakkale.. Op dinsdag 22 april zullen we om 19.00 (plaatselijke tijd) vertrekken vanaf Istanbul.

o We zullen verblijven in een hotel in het stadscentrum. Kafkas Hotel in Sirkeci is door Booking.com beoordeeld met een 8,1.

o Aanmelding via reis@sv-mozaik.nl. Ten aanzien van meerdere aanmeldingen per één mail: altijd alle namen opgeven!

Hopelijk hebben wij jullie hierbij voldoende geïnformeerd. Voor vragen en/of opmerkingen kan er altijd worden gemaild naar reis@sv-mozaik.nl!

Met vriendelijke groet,

S.V. Mozaik