logoBen jij vanaf januari, februari of maart 2017 op zoek naar een uitdagende internship binnen een dynamische multinational in de FMCG?

Binnen L’Oréal kun je stage lopen in de richting van Marketing, Sales, Digitale Marketing, E-Commerce, Finance, Supply Chain, Human Resources of Public Relations. Weet jij al waar jouw voorkeur naar uitgaat?

SOLLICITEER DAN NU!
Op dinsdag 17 januari kun je deelnemen aan deze selectiedag, waarin je binnen één dag onze selectieprocedure doorloopt en misschien wel naar huis gaat met je stagecontract op zak! De deadline voor jouw aanmelding is 9 januari.

Gedurende de dag zal je kennismaken met onze recruiters en de senior managers van de discipline waarin jij geïnteresseerd bent. We verwachten daarom dat je voor jezelf een keuze hebt gemaakt in welke discipline jij stage zou willen lopen, maar wij zullen ook met jou meedenken welke divisie of merk het best past bij jouw talenten en kwaliteiten.

Jouw profiel

Voor onze stages zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten, met sterke overtuigingen en ideeën. Studenten die avontuurlijk zijn en uitdaging zoeken. We zoeken toekomstige leiders die bereid zijn verder te denken dan de ‘status quo’ en met hun ideeën het verschil kunnen maken.

Als stagiair krijg jij vanaf dag één echte verantwoordelijkheden en zal je volledig onderdeel zijn van het team. Wij investeren graag in jong talent en daarom wordt je als stagiair opgenomen in het Intern Development Program (IDP). Met dit IDP krijg de mogelijkheid om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen en bieden wij jou de mogelijkheid om na je stage door te groeien binnen de organisatie.

Stagevoorwaarden:

• Het gaat om een meewerkstage startende in januari/ februari/ maart 2017
• De duur van de stage is 6 maanden fulltime (bij uitzondering is 5 maanden bespreekbaar)
• Jij hebt een WO achtergrond (Bachelor, Master of afgestudeerd)
• Beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend

We streven naar een inclusieve cultuur waar iedereen zich thuis voelt en verschillen worden gewaardeerd. We nodigen daarom graag ook mensen met een beperking uit om op deze vacature te solliciteren. Indien je verder voldoet aan de gestelde voorwaarden kijken we graag samen naar de mogelijkheden om deze functie aan te passen aan jouw behoeften (denk bijvoorbeeld aan thuiswerkdagen of minder dagen werken).
Solliciteren kan via https://career.loreal.com/careers/JobDetail/LOA-NL-Internship-in-one-day/27694