Na een geslaagde BBQ&Shisha avond willen we jullie niet te lang laten wachten en
presenteren we met volle trots onze 16508603_1285117398247651_1461111652894652704_nnet zo feestelijke avond: Sinirsiz Eglence. Tijdens deze avond zullen we onder het genot van drankjes,mezze en shisha genieten van live muziek. Niemand anders dan Batuhan Akyil zal deze avond een extra boost kunnen geven. We nodigen jullie allen uit voor deze gezellige avond en verwachten jullie op woensdag 15 februari bij A La Cati!

o Voorverkoop: Leden 15,00 euro en niet-leden 17,00 euro.
Deurverkoop: 20,00 euro.
In de prijs is inbegrepen: twee drankjes,mezze en een shisha per twee personen.
Betaling geschiedt d.m.v. overmaking op rekeningnummer: NL 10 RABO 01253.83.142 t.n.v. studentenvereniging mozaik, onder vermelding van naam en “Sinirsiz eglence”.
Bij overmaking garandeer je je plaats.
o Wil je graag lid worden? Dan kun je je nu aanmelden! Vul het online inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten:
o Ten allen tijde dient men voor aanmelding te mailen naar amusement@sv-mozaik.nl. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen als eersten een bevestiging van ons ontvangen.
o Ten aanzien van meerdere aanmeldingen per één mail: altijd alle namen opgeven!
o Het adres van A La Cati: Loods Celebes 101 Rotterdam.
o Inloop vanaf 19:00, aanvang 19:30.
o Hopelijk hebben wij jullie hierbij voldoende geïnformeerd. Voor vragen en/of opmerkingen kan er altijd worden gemaild naar info@sv-mozaik.nl!