Beste leden en geïnteresseerden, 16711878_1213139438734625_6382390932678661639_n

Het is weer tijd voor een studiereis! SV Mozaik organiseert een studiereis naar het prachtige Spanje. Spanje staat bekend om de twee grote steden, Barcelona en Valencia. Barcelona is de grootste stad van Catalonië. Het is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië en van de provincie Barcelona. Architectonisch is Barcelona bekend vanwege de Gotische wijk en modernistische woonhuizen. Negen bouwwerken staan op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Valencia is een gemeente en de op twee na grootste stad van Spanje. Valencia heeft een zeer gevarieerd stadsbeeld door de vele culturen die in de stad hebben geleefd.
Beide steden liggen aan het strand, zowel overdag als in de avond zijn hier verschillende faciliteiten te vinden. Al met al een combinatie cultuur en natuur!

De reis zal plaatsvinden van donderdag 23 maart tot en met maandag 27 maart.

Vluchtinformatie:
07:05 AMS – 09:15 BCN 23 maart
20:40 VLC – 23:15 AMS 27 maart

Verblijf:
Hartje Barcelona – Barcelona City Hotel
Hartje Valencia – Hotel Kramer

Wil jij samen met Mozaik naar Spanje? Wees er dan snel bij want VOL=VOL. Aanmelden kan via reis@sv-mozaik.nl

o De kosten bedragen 295 voor leden en 325 voor niet-leden. De prijs bestaat uit: vlucht + vervoer naar het hotel/luchthaven in Barcelona en Valencia + verblijf

o Ten alle tijde dient men voor aanmelding te mailen naar reis@sv-mozaik.nl onder vermelding van ‘Studietrip Spanje’. Ten aanzien van meerdere aanmeldingen per één mail: altijd alle namen opgeven!

o Betaling geschiedt, na bericht van Mozaik voor bevestiging van plek, d.m.v overmaking op rekeningnummer: NL 10 RABO 01253.83.142 t.n.v studentenvereniging Mozaik, onder vermelding van naam en “Studietrip Spanje”. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen vervolgens nog een bevestiging van ons ontvangen.
o Wil je graag lid worden? Dan kun je je nu aanmelden! Vul het online inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten!

Hopelijk hebben wij jullie hierbij voldoende ingelicht omtrent de studiereis. Voor studietrip zal er nog een informatie-avond plaatsvinden, waarin de dagplanning uitvoerig besproken zal worden! Indien er enig onduidelijkheden en/of vragen zijn, kan er gemaild worden naar reis@sv-mozaik.nl.

Met vriendelijke groet,

S.V. Mozaik