Het is weer tijd voor een spannende wedstrijd tussen Galatasaray en Fenerbahce!
Wij als Mozaik willen dit natuurlijk niet mozaik_ile_galatasaraymissen. In samenwerking met Oba Grandcafe wordt op zondag 23 april de wedstrijd op een groot scherm uitgezonden. Voor deze avond hebben we twee menu’s waaruit je een keuze kunt maken (zie de beschrijving hieronder). Aarzel niet, neem al je vrienden mee en laten we er met z’n allen een gezellige avond van maken. Meld je dus snel aan!

o Enkel voorverkoop:
Menu 1: shisha per twee personen + twee drankjes m.u.v. Redbull. €10 voor leden, €12,50 voor niet-leden

Menu 2: twee drankjes m.u.v. Redbull €5 voor leden en niet-leden

Betaling geschiedt d.m.v. overmaking op rekeningnummer: NL 10 RABO 01253.83.142 t.n.v. studentenvereniging mozaik, onder vermelding van naam en “ Derbi Oba Grandcafe”.
Bij overmaking garandeer je je plaats.
o Wil je graag lid worden? Dan kun je je nu aanmelden! Vul het online inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten:
http://www.sv-mozaik.nl/lid-worden /lidmaatschapsformulier
o Ten allen tijde dient men voor aanmelding te mailen naar amusement@sv-mozaik.nl onder vermelding van naam en keuze tussen menu 1 of 2. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond(aanmelding+betaling), zullen als eersten een bevestiging van ons ontvangen.
o Ten aanzien van meerdere aanmeldingen per één mail: altijd alle namen opgeven!
o Het adres van Oba Grandcafe: Keileweg 10 , 3029 BS Rotterdam
o Inloop vanaf 17:30, aanvang 18:00
o Hopelijk hebben wij jullie hierbij voldoende geïnformeerd. Voor vragen en/of opmerkingen kan er altijd worden gemaild naar info@sv-mozaik.nl!