Beste leden en geïnteresseerden,Iftar mozaik

Het is alweer Ramadan en deze kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een gezamenlijke Iftar! Laten we met zijn allen de tijd nemen om tijdens deze mooie maand samen het vasten te verbreken en onder het genot van lekker eten en goed gezelschap nog een dag van de Ramadan maand achter ons laten. Opbrengst van deze avond zal besteed worden aan Ramadan voedselpakketten voor minderbedeelden.
Op donderdag 15 juni zullen we genieten van een traditioneel Turkse maaltijd. We willen jullie allemaal van harte welkom heten om er een hele gezellige avond van te maken! Aanmelden kan tot en met woensdag 14 juni.

Datum: Donderdag 15 juni
Tijd: 21:00 – 23:00
Locatie: Huis van de Wijk De Put
Adres: Pinkstraat 10, 3028XX Rotterdam
Kosten: Leden €12,50
Niet-leden €15
In de prijs is inbegrepen:
– Dadels
– Soep
– Vlees/kip gerecht + rijst +tursu
– Toetje

– De kosten voor deze avond bedragen:
o Voorverkoop (vvk): Leden 12,50 en niet-leden 15euro.
Betaling geschiedt d.m.v overmaking op rekeningnummer: NL 10 RABO 01253.83.142 t.n.v studentenvereniging mozaik, onder vermelding van naam en ‘ Benefiet’. Bij overmaking garandeer je je plaats.
o Wil je graag lid worden? Dan kun je je nu aanmelden! Vul het online inschrijfformulier in en geniet van de voordelen die onze leden genieten:
o Te allen tijde dient men voor aanmelding te mailen naar amusement@sv-mozaik.nl. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen als eersten een bevestiging van ons ontvangen.
– Aanmelding gaat via educatief@sv-mozaik.nl. Ten aanzien van meerdere aanmeldingen per één mail: altijd alle namen opgeven!
– Hopelijk hebben wij jullie hierbij voldoende geïnformeerd. Voor vragen en/of opmerkingen kan er altijd worden gemaild naar educatief@sv-mozaik.nl! Tot ziens op donderdag 15 juni!