Kahve Molasi Vierde Editie!

Beste leden en geïnteresseerden, Op donderdag 6 oktober had studentenvereniging Mozaik haar vierde activiteit Kahve Molasi op de Erasmus Universiteit. De avond begon met een korte kennismakinspel. Hierbij ging ieder zijn naam opnoemen met een kenmerk van haar of zijn bijvoorbeeld waarvan die houdt of waar die vandaan komt. Na dit spel was er de ruimte om gezelschapsspelletjes te spelen, zoals Ezelen, Okey en natuurlijk, de onmisbare, Tavla! Op de achtergrond werd er muziek afgespeeld en kregen onze bezoekers thee en koekjes aangeboden. Al met al verliep de avond heel gezellig en hadden onze bezoekers het erg naar hun zin. Wij willen onze bezoekers heel erg bedanken ook willen wij onze hoofdsponsor YASAM SUPERMARKT bedanken voor de hapjes en drankjes! Wij hopen jullie allen weer terug te zien op onze aankomende activiteiten.op 6 oktober.