Kennismaken met Mozaik

Beste leden en geïnteresseerden, Op donderdag 13 september had studentenvereniging Mozaik haar eerste algemene ledenvergadering van collegejaar 2018/19. De avond begon met het kort introduceren van de nieuwe bestuursleden. Na de introductie werd er een kennismakingsspelletje gespeeld waarbij bepaalde eigenschappen gekoppeld moest worden aan een verschillende leden die aanwezig waren. De eerste die alle eigenschappen goed gekoppeld had was de winnaar van het spel en werd beloond met een prijs. Na het kennismakingsspel was het tijd om de jaarplanning bekend te maken. Na de bekendmaking van de jaarplanning was er ruimte om gezelschapsspelletjes te spelen, zoals Uno, Tavla (Backgammon), Dammen en Okey. De avond verliep heel gezellig en het was een groot succes. Mozaik wilt haar leden enorm bedanken voor de deelname en bijdrage aan de gezelligheid.