Kennismaken met Mozaik

Beste leden en geïnteresseerden, Op donderdag 15 september had studentenvereniging Mozaik haar eerste algemene ledenvergadering van collegejaar 2016/17. De avond begon met het kort introduceren van de nieuwe bestuursleden. Na de introductie werd er een kennismakingsspelletje gespeeld waarbij bepaalde eigenschappen gekoppeld moest worden aan een verschillende leden die aanwezig waren tijdens de ALV. De eerste die alle eigenschappen goed gekoppeld had was de winnaar van het spel en werd beloond met een prijs. Na het kennismakingsspel was het tijd om de jaarplanning bekend te maken. Na de bekendmaking van de jaarplanning was er ruimte om gezelschapsspelletjes te spelen, zoals Ezelen, Tavla (Backgammon), Schaken en Okey. De avond verliep heel gezellig en het was een groot succes. Mozaik wilt haar leden enorm bedanken voor de deelname en bijdrage aan de gezelligheid tijdens de ALV. Ook wilt Mozaik haar sponsor Yasam Rotterdam enorm bedanken voor de hapjes en drankjes. Wij hopen jullie allen weer terug te zien op onze volgende activiteit op 6 oktober.