Kennismaking Met Mozaik 2017-2018

Beste leden en geïnteresseerden, Op donderdag 28 september had studentenvereniging Mozaik haar eerste activiteit ‘Kennismaking met Mozaik’ van collegejaar 2017/2018 georganiseerd. De avond begon met het kort introduceren van de nieuwe bestuursleden. Na de introductie werd er een kennismakingsspelletje gespeeld, waarbij bepaalde eigenschappen gekoppeld moest worden aan een verschillende leden die aanwezig waren tijdens de activiteit. De eerste die alle eigenschappen goed gekoppeld had was de winnaar van het spel en werd beloond met een mooie prijs gesponsord door Om Bracelets. Na het kennismakingsspel was het tijd om de jaarplanning bekend te maken. Na de bekendmaking van de jaarplanning was er ruimte om gezelschapsspelletjes te spelen, zoals Ezelen, Tavla (Backgammon), Schaken en Okey. De avond verliep heel gezellig en het was een groot succes. Mozaik wil haar leden enorm bedanken voor de deelname en bijdrage aan de gezelligheid tijdens de activiteit. Wij hopen jullie allen weer terug te zien op onze volgende activiteit op 12 oktober.