Een vereniging waar je mee kan groeien!

Wij zijn Mozaik

Bouw mee aan onze gemeenschap: Mozaik en jouw organisatie, partners in succes.

Challengers accepted!
Als ‘s werelds grootste en snelst groeiende advocatenkantoor hebben we ruim 6.000 advocaten en professionals op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen. Dentons heeft geen dominant hoofdkantoor en dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit jezelf kunnen zijn, gemotiveerde collega’s, volop ontwikkelingsmogelijkheden, themacommissies waarin je je stem kunt laten horen, sportteams, borrels en jaarlijkse uitjes. 
 
Dentons’ diversiteit
Dentons staat voor diversiteit van onze collega’s, cliënten en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan.
 
Flexibiliteit
De manier waarop we werken binnen Dentons is gebaseerd op vertrouwen en flexibiliteit. Zo is er volop ruimte om je werkzaamheden op een flexibele en efficiënte manier in te richten, zowel vanuit huis als op kantoor. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze cliënten de beste service krijgen, je optimaal kunt samenwerken met collega’s en je eigen ontwikkeling kunt stimuleren. We helpen je om het beste uit jezelf te halen.
 
Werken bij Dentons
Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent om ons team in Amsterdam te komen versterken. Heb je onlangs je rechtenstudie afgerond? Dan is een plek binnen onze groeiende organisatie als advocaat-stagiair, fiscalist of kandidaat-notaris wellicht iets voor jou. Maar ook voor studenten hebben we de mogelijkheid om te starten in een student-stage van 2 maanden waarin je de mogelijkheid krijgt kennis te maken met een van de vele rechtsgebieden waarbinnen wij actief zijn.
 
Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen Dentons? Neem contact op met onze recruiters via recruitment.amsterdam@dentons.com of neem een kijkje op onze LinkedIn of Instagram.