Beste leden en geïnteresseerden,

Studietrip Istanbul SV Mozaik

Het is weer tijd voor een van onze onvergetelijke studietrips!
In November organiseert SV Mozaik een reis naar het welbekende ISTANBUL.

Istanbul, ook wel bekend als Constantinopel, is een stad met een zeer rijke en invloedrijke geschiedenis. Napoleon zei ooit: “als de wereld een staat was, dan was constantinopel haar hoofdstad”. Met dit in ons achterhoofd vliegen we woensdag 14 November naar istanbul om deze unieke stad te verkennen.
Istanbul beschikt over vele bezienswaardigheden, waaronder: de Sultan Ahmet moskee, Hagia Sophia, het topkapi paleis en meer. Krijg jij al zin in onze studietrip, waarbij je de midden-oosterse cultuur letterlijk kunt proeven?

Woensdag 14 november vertrekken we vanaf schiphol naar istanbul, waar we 6 dagen (5 nachten) zullen verblijven in een luxe hotel in hartje istanbul. Het hotel ligt op loopafstand van allerlei bezienswaardigheden, waaronder de Sultan Ahmet moskee en de grand bazaar. We hebben een leuk dagprogramma klaar liggen voor onze enthousiaste reizigers, maar er is vooralsnog genoeg vrije tijd om te doen wat je leuk vindt; of je nou wilt genieten van de zonsondergang onder het genot van een drankje, wilt shoppen of een bezoek wilt brengen aan de enige echte Nusr-et Steakhouse, alles kan met Mozaik.
Het wordt nog mooier! Wij bieden dit aan voor de volgende geweldige prijzen:

Prijs leden: €259,-
Prijs niet-leden €289,-

* De prijzen zijn incl. Vlucht (Turkish airlines), verblijf en transfer!

Dit klinkt geweldig toch? Meld je snel aan via de mail: reis@sv-mozaik.nl, want VOL=VOL !!

o De kosten bedragen €259,- voor leden en €289,- voor niet-leden. De prijzen zijn incl. Vlucht (Turkish airlines), verblijf en transfer!
o Ten alle tijden dient men voor aanmelding te mailen naar reis@sv-mozaik.nl onder vermelding van ‘Studietrip Istanbul’. Ten aanzien van meerdere aanmeldingen per één mail: altijd alle namen opgeven!
o Betaling geschiedt, na bericht van Mozaik voor bevestiging van plek, d.m.v overmaking op rekeningnummer: NL 10 RABO 01253.83.142 t.n.v studentenvereniging Mozaik, onder vermelding van naam en “Studietrip Istanbul”. Degenen van wie de aanmelding succesvol is afgerond (aanmelding + betaling), zullen vervolgens nog een bevestiging van ons ontvangen.

Ps. Nog geen lid? Join ‘the Mozaik family’ en geniet van alle voordelen/kortingen die onze lidmaatschap te bieden heeft.
Lid worden kan via onze website: www.sv-mozaik.nl/lid-worden

Lid worden kan via onze website: www.sv-mozaik.nl/lid-worden