Maak kennis met Loyens & Loeff

Kantoorprofiel-nieuw-A5-DRAFT-V1Bij Loyens & Loeff hoef je je persoonlijkheid niet uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Wij zijn niet op zoek naar zomaar studenten en starters. Wij willen jou en jouw talent, precies zoals je bent. It’s all about personality! 

Kennismaken met Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is altijd op zoek naar nieuw talent in het Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of de fiscale economie. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om met ons kennis te maken: van stages, werkstudentschappen, business courses en andere evenementen voor studenten, tot een heuse Introduction Academy voor starters.

Over Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt ons uniek. We adviseren naar het Benelux en Zwitsers recht en zijn vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. 

Contact 
Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan een kijkje op careers.loyensloeff.com of neem contact op met één van onze recruiters:

Tim Voogd (civiel)
Tim.voogd@loyensloeff.com – 020 578 50 67

Sjifra de Vries (civiel)
Sjifra.de.vries@loyensloeff.com – 020 578 51 84

Florentine Pahud (fiscaal)
Florentine.pahud@loyensloeff.com – 020 578 59 32

Marieke Arets (business services & ervaren kandidaten)
Marieke.arets@loyensloeff.com – 020 578 59 98


Top Skills Traject

Met het Top Skills Traject gaan we op zoek in vijf interactieve sessies naar hoe je jouw skills kunt gebruiken in je verdere carrière. In deze vernieuwde versie zoomen we in op jouw persoonlijkheid. Wie ben jij en waar sta je voor? Wat kan jij en waar kan je nog aan werken? Onder begeleiding van coach Eveline Horbach ga jij tijdens vijf interactieve sessies op zoek naar de antwoorden op deze en meer persoonlijke vragen en leer je ondertussen ons kantoor wat beter kennen. Zo kom je er achter wat jij kan bijdragen aan één van onze teams!

Let op: Je hebt tot 6 december om je aan te melden voor het Top Skills Traject. Klik hier om je aan te melden!