Sahzade Sedir

https://www.sahzadesedir.com/

De plek waar cultuur met comfort ontmoet…

Uw gasten of klanten ontvangen in een traditionele Oosterse setting? Şahzade Sedir is dé specialist op het gebied van Şark Köşesi – Sedari. Doordat wij alles op maat maken, kunt u altijd rekenen op meubilair dat past bij uw inrichting of ruimte. Zodoende gaat ook het bestellen van Şark Köşesi – Sedari altijd heel persoonlijk: U geeft ons de afmetingen en/of deelt een foto van de ruimte die u wilt inrichten en geeft ten tweede de afmetingen door van de Şark Köşesi – Sedari. Vervolgens geeft u het motief door dat u het meest aanspreekt en eventueel nog speciale wensen.

Sahzade Saltanat sinds 2010

Şahzade Sedir (een merk van Saltanat) is een gespecialiseerde fabrikant van traditionele Midden-Oosterse meubelen, gevestigd in Turkije sinds 2010. Op veler verzoek hebben we besloten ons servicegebied uit te breiden naar Europa. Daarom leveren wij sinds 2013 onze meubelen ook door heel Europa vanuit Nederland. Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gebeurt nog op ambachtelijke wijze met de hand, waardoor elk product uniek is. Şahzade Sedir streeft ernaar de hoogste klanttevredenheid te leveren. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Ambachtelijk

Şahzade Sedir verschaft mensen graag een kijkje in onze keuken. Alle producten worden op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. Daarbij hanteren wij de nieuwste technieken en milieuvriendelijke materialen. Door op deze manier te werken, kunt u er als klant op rekenen dat onze meubels perfect passen bij uw gebruiken, uw doeleinden en uw inrichting.

Contact Informatie

Şahzade Sedir Europe 

De Nieuwe Erven 3

5431 NV Cuijk

Netherlands

Tel. Deutschland +49 151 543 807 15

Tel. Netherlands +31 485 351961

Tel. Belgium +32 486 147 484

Email info@sahzadesedir.com